Restjes met flans

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 06/02/2009 - 00h00
-A +A

We hadden het iets te groots opgevat, we waren met minder dan voorzien... wat de reden ook is, daags na de feesten zit onze koelkast vaak barstensvol restjes. Ze weggooien vinden we zonde. Onderstaand gerecht biedt u één van de vele oplossingen. Smakelijk!

Restjes met flans


Verfraaid met groenten kunt u er een voorgerecht of een evenwichtige schotel van maken.
Maak bijvoorbeeld roosjes broccoli of bloemkool klaar, en/of blokjes tomaten (vers of diepvries).
Snij de rest van de roquefort of van de geitenkaas in kleine blokjes.
Kop 2 eieren los in een kop en voeg 1 eetlepel bloem en een klein blikje ongesuikerde koffieroom toe. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de groenten over individuele schoteltjes of in een grote ovenschotel en strooi er de blokjes kaas over. Overgiet met het eimengsel. Zet 20 tot 25 minuten in de oven op 160°C.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 06/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB