Recepten voor mosselen

Dossier recettes publié le 24/06/2013 - 16h35
-A +A

Een mosselgerecht is een voortreffelijke gelegenheid om uw lichaam van een goede dosis minerale zouten te voorzien. Mosselen zijn voornamelijk rijk aan magnesium, ijzer en jodium. Dit zal u bijzonder goed doen en daarenboven zijn ze ook nog caloriearm. Het seizoen van de 'bouchotmosselen' is bovendien net begonnen! Bouchotmosselen worden op staken in een mosselput gekweekt.

PUB

PUB
Lees ook
Leve al het lekkers tijdens de feesten! Gepubliceerd op 17/12/2012 - 13h44

De eindejaarsfeesten en bijhorende maaltijden hoeven geen aanslag te plegen op onze gezondheid. De traditionele feestproducten zitten in feite boordevol goede voedingsstoffen. Ganzenlever, zeevruchten, zalm, kaviaar, chocolade ... Ontdek hun positiev...

Oppassen met mosselen! Geüpdatet op 23/02/2002 - 00h00

Het eten van mosselen zou u dit jaar darmstoornissen kunnen berokkenen. Mosselen uit Zeeland zouden geen probleem mogen stellen, maar wees toch maar voorzichtig.

Wat eet ik het best als ik moe ben? Gepubliceerd op 03/02/2016 - 11h25

De dagen worden almaar korter en grijzer. U raakt ’s ochtends niet uit bed. U sleept zich door de dag, zit urenlang voor de buis of in de bioscoop. Kortom, u bent moe, u zit erdoor. Wat kunt u eten om u op te kikkeren en de vermoeidheid te overwinnen...

Meer artikels