Recept voor Koude soep van venkel met mierikswortel

Recept aangemaakt op 26/07/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 08/04/2014 - 08h23
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
aperitieven
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

3 venkels
2 witte uien
1 eetlepel pastis
1 koffielepel mierikswortel (of wasabi)
1 eetlepel venkelzaadjes
Zout
PUB

Bereiding van de koude soep van venkel met mierikswortel

Maak de venkel en de uien schoon en snij alles in kleine blokjes.

Mix deze groenten tot een homogene brij.

Giet in een soepterrine en leng aan met ijsblokjes (of water) tot u een goede (niet te dikke) consistentie hebt.

Giet de pastis erbij en meng goed.

Los een koffielepel mierikswortel of wasabi op in wat soep en giet dat dan in de soep. Meng stevig.

Doe de venkelzaadjes erbij.

Proef en breng eventueel verder op smaak met zout en mierikswortel.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 26/07/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 08/04/2014 - 08h23
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB