Ratatouille in gelei

Recept aangemaakt op 11/09/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 25/07/2012 - 15h49
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
20 minutes
Ingrédients :

500 g ratatouille (zie basisrecept)
3 blaadjes gelatine
30 cl gevogeltebouillon
basilicum
zout
versgemalen peper

Bereiding van ratatouille in gelei



Ontdooi de ratatouille. Proef en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.

Laat de gelatineblaadjes weken in een glas water.

Verwarm de gevogeltebouillon. Pers het water uit de gelatineblaadjes en los ze op in de lauwe bouillon. Laat even afkoelen.

Giet er wat van in vier of zes kleine vormpjes. Doe de ratatouille erop en giet er dan nog wat van de bouillon bij. Ga zo door tot de vormen vol zijn.

Zet de vormen minstens 12 uur in de koelkast.

Haal de ratatouilles net voor het opdienen uit de vorm en schik ze op een schotel.
Stroop enkele mooie basilicumblaadjes af en prik er eentje op elke ratatouille.

U kunt ook glaasjes gebruiken. Zo krijgt u ratatouillehapjes in gelei in glaasjes.
Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 11/09/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 25/07/2012 - 15h49
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB