PUBLICITÉ

Rabarbercoulis

Recept aangemaakt op 18/05/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 27/04/2012 - 13h24
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
25 minutes
Ingrediënten :

1 kilo rabarber
100 g suiker
1 citroen
PUB

Bereiding voor rabarbercoulis


Maak de rabarberstelen schoon, was ze en snij ze in kleine stukjes. Doe alles in een kookpot, samen met de suiker en het sap van de citroen. Leg het deksel op de pot en laat 30 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Doe er indien nodig nog wat water bij.
Mix de rabarber meteen als ze gaar en nog warm is tot een mooi homogene coulis.

U kunt de coulis zonder probleem invriezen

Gebruik het als smaakmaker bij zuivelproducten (kwark, yoghurt…), of geef het bij eendenborst. Een origineel zoet en tegelijk hartig gerecht!
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 18/05/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 27/04/2012 - 13h24
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ