Quiche van restjes kaas

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009 - 00h00
-A +A

Ingrediënten voor 4 tot 6 personen

Restjes kaas
1 bosje platte peterselie
4 eieren
25 cl halfvolle melk
1 rol kruimeldeeg

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.
Snij de restjes kaas in kleine dobbelsteentjes.
Was de peterselie, dep ze droog en versnipper de blaadjes. Doe ze in een slakom. Breek de eieren en doe ze erbij. Giet de melk erbij en klop stevig.
Rol het deeg uit in een taartvorm met antiaanbaklaag (als u er geen hebt, vet dan een gewone bakvorm lichtjes in met boter).
Verdeel de kaas over de bodem van het deeg. Giet dan het ei- en peterseliemengsel erover.
Zet 20 tot 25 minuten in de oven tot de quiche goudbruin is.
Dien op met een royaal slaatje van veldsla.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB