Puree van waterkers

Recept aangemaakt op 18/02/2013 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 18/02/2013 - 15h21
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

2 bosjes waterkers
1 eetlepel room
PUB

Bereiding van Puree van waterkers

Snij de dikke stengels van de waterkers en was de waterkers. Leg ze 3 tot 4 minuten in licht gezouten kokend water. Haal de waterkers uit het water en schrik ze onder de kraan. Laat daarna zoveel mogelijk water uitlekken.
Haal de mixer erdoor.

Doe de puree opnieuw in de pot. Laat eventueel op een zacht vuurtje bakken om het vocht eruit te krijgen. Doe de room erbij. Proef en breng eventueel verder op smaak.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 18/02/2013 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 18/02/2013 - 15h21
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB