Preisalade met saffraan

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 14/06/2010 - 00h00
-A +A

Ingrediënten

Kleine preistengels: 1 kg
Witte uien: 2
Olijfolie: 1 eetlepel
Tomatenconcentraat: 1 eetlepel
Witte wijn: 1 glas
Kruidentuiltje: 1
Saffraan: 1 dosis
Citroen: 1
Koriander: 2 takjes
Zout, peper

Bereiding

Maak de preistengels schoon. Snijd het hardste groene gedeelte weg en versnipper de rest. Schil en versnipper de uien. Laat ze met de olijfolie in een kookpot sudderen en voeg de prei toe. Laat 10 minuten koken en voeg vervolgens het tomatenconcentraat toe. Meng goed. Voeg het kruidentuiltje, de saffraan, de witte wijn en het citroensap toe. Leg het deksel erop en laat 15 minuten op een zacht vuurtje koken. Schik in een slakom, besprenkel met versnipperde koriander. Lauw of koud serveren.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 14/06/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB