Overslaan en naar de inhoud gaan
PUB
Eerste onderwerp hernemen

Positieve ervaringen met alternatieve geneesmiddelen

Gepubliceerd door op 08/02/2011 - 15h45
PUB

Hoi, wie heeft er al ervaring met alternatieve geneesmiddelen? En zo ja, heeft het u ook verder geholpen? Want ik overweeg om eens een bezoekje te brengen bij de homeopaat!

Fout melden


X
Antwoorden
adremjoh heeft op gereageerd

Hallo iedereen.In de periode van 1996-97 kreeg ik problemen met de darmfunctie,mijn darmflora lag volledig overhoop.Ik liet mij volledig uittesten op welke homeopathische  therapieen en en natuurlijke  geneesmiddelen ik het beste  zou reageren.Ik kreeg een klein flesje met een vloeistof waarvan ik tweemaal daags twee druppels onder de tong moest aanbrengen.Het product had een sterk geconcentreerde smaak.Na slerchts drie dagen waren mijn problemen van de baan en was mijn darmflora weer volledig hersteld.Na mijn prostaatoperatie in januari 2000 kreeg ik regelmatig verstoppingen in de urineleider vanwege littekenweefselvorming,praktisch elke week moest ik terug  langs de specialist om het weefsel te verwijderen zodat de urineleider terug vrij kwam.Na enige tijd stelde de artst mij voor dat ik de ingreep thuis zelf zou moeten uitvoeren omdat ik zo dikwijls  bij hem moest geholpen worden.Ondertussen was ik terug te rade gegaan bij de zelfde gediplomeerde homeopate en accupenturiste(toevallig mijn zus)aan wie ik mijn probleem had uitgelegd en die mij na de nodige testen  weer een homeopatisch product had aangemaakt,product dat ik ondertussen enkele weken gebruikte zodat het zich op die tijd op de bewuste plek had kunnen nestelen en concentreren.Gelukkig voor mij was het littekenweefsel van 7 cm.op die korte periode volledig verdwenen,net op tijd om te verhinderen dat ik mezelf thuis telkens weer via mijn penis had moeten doorpriemen.Na een helse periode van angst en pijn ging het urineren terug volledig normaal en sindsdien heb ik nooit geen last meer gehad.Dus beste mensen,neem het van mij aan, wanneer geen traditioneel geneesmiddel helpt neem zonder twijfel uw toevlucht tot de homeopatie maar laat u vooraf goed uittesten bij een erkende homeopaat. 

indalo heeft op gereageerd

inderdaad de vanocomplexxen waren middelen om U tegen te zeggen.

indalo heeft op gereageerd

welke samenstelling kan dit geweest zijn.

Antonella heeft op gereageerd

Beste Adremjoh, kan u misschien de gegevens van de homeopate eens publiceren aub. Graag naam, adres, eventueel telefoonnr of emailadres. Indien dit niet mogelijk is, eventueel uw mailadres, dan zal ik u persoonlijk contacteren.

Bedankt

mennes heeft op gereageerd

Adremjoh,

 

is het mogelijk deze gegevens van de homeopate(uw zus) eens door te sturen. als ik telefoon heb is dit al voldoende

dank bij voorbaat,

 

Lover heeft op gereageerd

Ik ga al 8 jaar naar een homeopaat voor mijn reuma en ben tevreden met het resultaat, heb minder pijn. Hopelijk vindt U een bekwame want er zijn vele kwakzalvers.

PUB