PUBLICITÉ

Pompoenpuree met kaneel

Recept aangemaakt op 13/01/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 18/02/2013 - 15h03
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
35 minutes
Ingrediënten :

1 pompoen van 1,5 kilo
2 teentjes knoflook
2 eetlepels magere melkpoeder
2 eetlepels room
1 koffielepel kaneelpoeder
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van pompoenpuree met kaneel

Schil de pompoen. Snij het vruchtvlees in stukken en verwijder zorgvuldig alle zaadjes. Pel ook de knoflookteentjes.
Stoom alles gaar in 15 tot 20 minuten.

Prak de pompoen en het knoflook tot puree met een mixer (let er wel op dat de puree grof en nog wat korrelig blijft) of met een pureemolen.

Doe de puree in een braadpot met antiaanbaklaag. Doe het melkpoeder erbij en meng.
Verwarm op een zacht vuurtje en voeg de room en het kaneelpoeder toe.
Proef en breng op smaak met zout en peper.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 13/01/2008 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 18/02/2013 - 15h03
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ