Plattekaas met peren

Recept aangemaakt op 05/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 08/04/2014 - 10h29
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
desserts
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :

4 kleine porties plattekaas of 1 grote portie
1 koffielepel kaneelpoeder
4 peren
munt

Bereiding van de plattekaas met peren

Laat de plattekass goed uitlekken, bij voorkeur in een vochtige kaasdoek.
Doe er de kaneel bij en meng goed.
Schil de peren. Snij ze in stukken. Doe ze bij de plattekaas. Meng voorzichtig.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 05/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 08/04/2014 - 10h29
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB