• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  0 mening
 • Commentaren (0)

Planten: lijnvriendelijk

Planten: lijnvriendelijk Maaltijden overslaan of uit het vuistje eten door tijdsgebrek: door onze drukke levensstijl kunnen we niet altijd perfect gezond eten. Wat dan weer onvermijdelijk gevolgen heeft voor ons gewicht. Om uw slanke lijn terug te krijgen, volstaat het om minder calorieën in te nemen en te mikken op bepaalde planten waarvan bewezen is dat ze 'lijnvriendelijk' zijn.

Vetverbranding

Er bestaan nu eenmaal geen wondermiddelen om gewicht te verliezen: je moet gewoon meer calorieën verbruiken dan je inneemt. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Om u daarbij te helpen, kunt u rekenen op voedingssupplementen die werkzame vetverbranders bevatten, zoals guarana of groene thee. Die werken in op de vetweefsels, verhogen het calorieverbruik en bevorderen op die manier de verbranding van nutteloze vetten. Andere vermageringssupplementen werken in op de maag. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke stoffen die niet opgenomen kunnen worden door het lichaam en dus geen calorieën bevatten, remmen de opname van overtollig vet tijdens de maaltijden af en elimineren het. Nog andere supplementen, onder meer op basis van groene koffie, verminderen de opslag van vetten en suikers.

Hongerremmers: een steuntje in de rug, of liever: in de maag

Ook mechanische hongerremmers kunnen het afslanken bevorderen, op voorwaarde dat u er veel bij drinkt. Deze voedingssupplementen bestaan uit vezels, zoals appelpectine, en matigen de eetlust en het hongergevoel die u aanzetten tot knabbelen en naar zoetigheid doen grijpen. Het gaat om capsules die u een halfuur voor de maaltijden moet innemen en die opzwellen als ze in contact komen met water. Daardoor vormt er zich een gel in de maag die een verzadigingsgevoel opwekt. Vergeet echter niet dat geen enkele plant, hoe doeltreffend ook, gezonde eetgewoonten vervangt. Die vereisen meestal ook weinig inspanningen: eet gewoon minder suikers en vetten, en neem bij elke maaltijd groenten en fruit.

Vindt u het artikel interessant?
 
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie