Pizza met tonijn en olijven

Recept aangemaakt op 27/02/2012 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 27/02/2012 - 15h41
-A +A
Voor :
6 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

500 gram brooddeeg
300 gram tomatensaus
1 blik tonijn in olie
kappertjes
zwarte olijven
4 of 6 eieren
PUB

Bereiding van pizza met tonijn en olijven



Rol het deeg uit.
Verdeel er de tomatensaus over.
Laat de tonijn uitlekken, werk hem met een vork open en verdeel hem over het deeg.
Strooi er de kappertjes en de olijven over.
Laat 15 minuten bakken in de voorverwarmde oven (220 °C).
Haal de pizza uit de oven. Breek er de eieren boven.
Zet de pizza nog eens 5 tot 7 minuten in de oven, tot de eieren gaar zijn.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 27/02/2012 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 27/02/2012 - 15h41
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB