Pizza met ricotta

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtist op 01/07/2014 - 17h40
-A +A
Pour :
6 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
30 minutes
Ingrédients :

500 gram brooddeeg
1 klein rood pepertje
300 gram tomatensaus (zie basisrecept voor pizzasaus)
200 gram ricotta of cottage cheesejuste
zwarte olijven
rucola

Bereiding van de pizza met ricotta

Verwarm de overn op 250˚C.

Hak het pepertje fijn.
Warm de tomatensaus op en doe het erbij. Laat 5 minuten pruttelen.

Rol het deeg uit en bestrijk het met de saus.
Leg er de ricotta en de olijven op.

Laat 20 minuten bakken in de oven op 250 °C
Haal uit de oven en verdeel de rucola erover.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 01/07/2014 - 17h40
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB