Pizza met ricotta

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtist op 01/07/2014 - 17h40
-A +A
Voor :
6 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
30 minutes
Ingrediënten :

500 gram brooddeeg
1 klein rood pepertje
300 gram tomatensaus (zie basisrecept voor pizzasaus)
200 gram ricotta of cottage cheesejuste
zwarte olijven
rucola
PUB

Bereiding van de pizza met ricotta

Verwarm de overn op 250˚C.

Hak het pepertje fijn.
Warm de tomatensaus op en doe het erbij. Laat 5 minuten pruttelen.

Rol het deeg uit en bestrijk het met de saus.
Leg er de ricotta en de olijven op.

Laat 20 minuten bakken in de oven op 250 °C
Haal uit de oven en verdeel de rucola erover.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 01/07/2014 - 17h40
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB