Pizza met kruiden

Recept aangemaakt op 01/07/2014 - 17h10 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 01/07/2014 - 17h12
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
30 minutes
Ingrédients :

500 gram brooddeeg
1/4 bosje platte peterselie
1/4 bosje kervel
1/4 bosje basilicum
1/4 bosje marjolein
3 teentjes look
6 tomaten
8 of 12 kwarteleitjes
zout en versgemalen peper

Bereiding van de pizza met kruiden

Verwarm uw oven op 250˚C (gasstand 8)

Rol het deeg uit.

Was alle kruiden, dep ze droog en pluk de blaadjes van de takken. Pel de teentjes look.

Hak de kruiden en de look fijn.

Ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in blokjes.

Verdeel de tomaat over het deeg. Doe er de gehakte kruiden en de look bij.

Laat 20 minuten bakken in de voorverwarmde oven (250 °C).

Kook ondertussen de kwarteleitjes 4 minuten in kokend water. Laat de eieren schrikken onder ijskoud stromend water. Pel ze.
Snij ze in tweeën en leg ze op de pizza, zodra die uit de oven is.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 01/07/2014 - 17h10 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 01/07/2014 - 17h12
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB