PUBLICITÉ

Perziken met zwartebessenwijn (crème de cassis)

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 11/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
desserts

Een evenwichtig maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.

PUB

Ingrediënten voor 2 personen


Perziken: 3
Citroen: 1/2
Rode wijn: 7 cl
Suiker: 15 g
Crème de cassis: 5 cl

Het recept


Bereidingstijd: 25 minuten
Afkoeltijd: 2 uur
Schil de perziken. Zijn ze niet rijp genoeg, leg ze dan 10 seconden in kokend water, dan kunt u ze gemakkelijker schillen.
Besprenkel ze met de ½ citroen en laat ze in hun geheel 10 minuten koken in water.
Neem ze uit de pan, ontpit ze, snij ze in tweeën en leg ze in een slakom.
Laat de wijn koken met de suiker en voeg er de crème de cassis aan toe.
Giet het mengsel op de perziken.
Zet de slakom in de koelkast en dien koud op.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 11/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ