Peren met witte wijn

Recept aangemaakt op 11/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 13/03/2012 - 10h18
-A +A
Pour :
2 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :

Peren: 2
Witte wijn: 3 glazen
Citroen: 1/2
Zoetstof in poedervorm
Steranijs: 1
Kaneel: 1 koffielepel
Gemalen peper: 1 koffielepel

Bereiding voor peren met witte wijn


Schil de peren, maar verwijder de steel niet. Leg ze in een pan en voeg er de wijn, het sap van ½ citroen, de zoetstof en de kruiden aan toe.
Laat ze gedurende 15 à 20 minuten pruttelen.
Haal ze van het vuur en leg ze in een schaal. Laat vervolgens het sap inkoken tot het mooi gebonden is (ongeveer 5 à 7 minuten), en giet het over de peren.
U kunt dit gerecht lauw of koud serveren.
Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 11/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 13/03/2012 - 10h18
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB