Pêche melba

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 05/08/2014 - 19h25
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
desserts
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

500 g de framboises
1/2 litre de glace à la vanille
4 pêches blanches

Pour le sirop :
500 g de sucre
1 litre d'eau
1 gousse de vanille

Bereiding van de pêche melba

Mix de frambozen tot moes. Zet ze koud.

Dompel de perziken in kokend water voor 30 seconden, giet ze af en schrik ze onder koud water. De schil komt er nu gemakkelijk af.

Maak de siroop: breng water aan de kook met suiker en de vanillestok die u hebt opengesneden, samen met zijn uitgeschraapte inhoud. Laat 5 minuten sudderen. Dompel de perziken gedurende 7 à 8 minute onder en draai ze tussendoor om. 
Giet af en laat volledig afkoelen. Snijd ze in twee en ontpit.

Smeer vanilleijs uit op de bodem van indviduele coupes. Verdeel de perziken er bovenop en werk af met de frambozenpuree.

Haal het vanilleijs tijdig uit de vriezer zodat u het kunt uitsmeren.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 05/08/2014 - 19h25
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB