Pastei van sardines

Recept aangemaakt op 04/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 17/05/2014 - 16h38
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
aperitieven
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

2 blikjes sardines op olie
2 uien
2 teentjes look
4 Gervaiskaasjes
enkele blaadjes basilicum
enkele blaadjes munt
zout
peper
PUB

Bereiding van pastei van sardines



Laat de sardines uitlekken.

Pel de uien en snij ze in vieren.

Pel ook de knoflookteentjes en plet ze met de platte kant van een mes.

Mix de sardines met de ui, de look, de kaasjes, het basilicum en de munt.

Breng de pastei op smaak met zout en peper.

Zet weg op een koele plek.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 04/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 17/05/2014 - 16h38
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB