Pastasalade met zeevruchten

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 11/06/2013 - 10h39
-A +A
Pour :
2 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
30 minutes
Ingrédients :

200 gr diepgevroren zeevruchten
250 gr verse pasta
5 cl witte wijn
1 teentje look
1 soeplepel olijfolie
2 koffielepels mosterd
1 citroen
1 bosje peterselie

Bereiding van pastasalade met zeevruchten

Ontdooi de zeevruchten in een kookpot met witte wijn.

Kook de pasta in gezouten kokend water gedurende 10 à 12 minuten.

Verhakkel de look en de helft van de peterselie.

Maak een vinaigrette met olie, citroen, mosterd en 2 à 3 soeplepels kooksap van de zeevruchten.

Goed kloppen met de vork. Voeg de look en peterselie toe.

Laat de pasta uitlekken. Goed mengen met de zeevruchten. Doe de saus erover en meng opnieuw. Lauw bewaren.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 11/06/2013 - 10h39
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB