Pasta met zeevruchten

Recept aangemaakt op 01/09/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 30/08/2010 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

200 gram pasta naar keuze
2 eetlepels olijfolie
500 gram diepgevroren zeevruchten
1 teentje knoflook
6 takjes platte peterselie
PUB

Bereiding van pasta met zeevruchten



Kook de pasta gaar in lichtgezouten kokend water. Verhit intussen de olie in een pan. Doe er de zeevruchten bij. Laat ze 5 minuten op een hevig vuur en onder voortdurend roeren bakken tot ze allemaal ontdooid zijn. Pel het teentje look en hak het fijn. Doe hetzelfde met de peterselie. Doe ze bij de zeevruchten.

Laat de pasta uitlekken. Doe de pasta in de pan bij de zeevruchten. Laat nog eens 1 minuut bakken. Proef en breng eventueel op smaak met wat peper en eventueel met een snuifje zout. Dien op in de pan.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/09/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 30/08/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB