Pasta met eekhoorntjesbrood

Recept aangemaakt op 30/11/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 11/11/2013 - 18h43
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

200 g pasta (schelpjes of spaghetti)
300 g eekhoorntjesbrood
3 teentjes look
½ bosje peterselie
1 eetlepel olijfolie
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding voor pasta met eekhoorntjesbrood



Kook de pasta al dente in licht gezouten water. Volg de instructies op de verpakking.

Maak de paddenstoelen schoon en snij ze in stukken.
Pel de teentjes look en versnipper ze. Was de peterselie, dep hem droog, stroop de blaadjes af en hak die fijn.

Verhit de olijfolie in een grote pan en stoof het eekhoorntjesbrood 5 minuten. Strooi er wat zout over. Doe de look erbij en laat nog eens 5 tot 10 minuten stoven.

Giet de pasta af. Doe ze bij de rest in de pan en meng goed. Werk af met de peterselie en roer. Geef een goede draai aan de pepermolen en dien op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 30/11/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 11/11/2013 - 18h43
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB