Paprikacoulis

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 10/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten

Een evenwichtig, maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.

PUB

Ingrediënten voor 2 personen


Rode paprika's: 4
Look: 1 teentje
Room: 1 eetlepel

De bereiding


Bereidingstijd: 30 minuten
Verwarm de oven voor op 230°C (stand 8). Spoel de paprika's en droog ze af. Bak ze gedurende 20 minuten, tot hun vel uitgezet is en zwart kleurt, en draai ze regelmatig om. Doe ze in een slakom, bedek die met folie en laat ze 10 minuten afkoelen.
Schil ze vervolgens, verwijder de pitten en snij ze in stukken. Schil de look en hak hem fijn. Mix de paprika's en de look tot u een mooi homogene brij krijgt.
Giet de coulis in een pan, laat hem gedurende 10 minuten sudderen op een zacht vuurtje en roer hem regelmatig om. Doe er de room bij, en ook peper en zout. Meng alle ingrediënten voorzichtig dooreen en hou het gerecht warm.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 10/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB