Paprika's in alle kleuren

Dossier recettes publié le 08/06/2011 - 14h26
-A +A

Rode, gele en groene... Paprika's brengen kleur in uw bord! Maar ze verschaffen u ook de nodige beschermende antioxydanten, uitstekend voor uw gezondheid.

PUB

PUB
Lees ook
Welk gevogelte voor de eindejaarsfeesten? Geüpdatet op 12/12/2014 - 13h13

Kalkoen ? Kapoen ? Eend? Poularde? Een mooi, vlezig stuk gevogelte is de traditionele schotel voor de eindejaarsfeesten . Maar alles hangt af van het aantal disgenoten. U moet rekenen op 350 tot 400 g per persoon (beenderen inbegrepen). Hoe kiest u u...

Op het menu: foie gras Gepubliceerd op 17/12/2012 - 17h44

De naam " foie gras " is angstaanjagend. Het nuttigen ervan roept vaak schuldgevoelens op. Ten onrechte, want de lipiden in eendenlever hebben nagenoeg dezelfde samenstelling als de lipiden in olijfolie, waarvan de weldaden voortdurend worden opgehem...

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Meer artikels