Paprika met geitenkaas in papillot bereid

Recept aangemaakt op 11/02/2011 - 15h07 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 29/06/2017 - 15h44
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

4 rode of gele paprika's
1 soeplepel olijfolie
1 bundel bieslook
2 Saint-Marcellin (of een andere geitenkaas)
Zout en peper

Papillot staat voor een bereidingswijze waarbij men de ingrediënten in bakpapier of alufolie zo inpakt dat er nog lucht rondzit om ze vervolgens op een hittebron in de ingesloten stoom klaar te maken.

PUB

Bereiding van paprika met geitenkaas in papillot

Was en droog de paprika's. Snij ze in twee helften en haal zorgvuldig alle pitjes en zaadlijsten (de witte stukjes) weg. Smeer ze in met olijfolie.

Hak de bieslook fijn.

Snij elk stuk kaas in twee. Steek het in een halve paprika en voeg de bieslook toe.

Leg de andere helft van de paprika erop en draai het geheel in een stuk alufollie of bakpapier. Plaats de papillotten voor een dertigtal minuten op de grill.

Plaats op een bord en scheur de alufolie of het bakpapier aan tafel open.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 11/02/2011 - 15h07 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 29/06/2017 - 15h44
PUB