Papillotjes van wijting en groenten

Recept aangemaakt op 23/11/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 11/02/2011 - 13h12
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

3 middelgrote wortelen
3 kleine raapjes
300 g diepgevroren prinsessenbonen
2 onbespoten citroenen
5 cm verse gember
4 wijtingfilets
2 eetlepels olijfolie
snuifje zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van Papillotjes van wijting en groenten

Schraap de wortelen en rasp ze.
Was de raapjes en snij ze in heel dunne ringen.
Doe de boontjes in kokend water. Doe er de wortelen en de raapjes bij zo gauw het water weer kookt. Laat 5 minuten koken en giet af.
Verwarm de oven op 180°C.
Was de citroenen en snij ze in schijven. Schil de gember.
Neem 4 grote vellen aluminiumpapier.
Verdeel de groenten over de vier vellen. Leg op elk een takje tijm, een wijtingfilet en enkele citroenschijven. Rasp de gember erboven en besprenkel met een scheut olijfolie. Strooi er wat fleur de sel over, breng op smaak met peper en sluit de papillotjes hermetisch.
Leg ze 10 minuten in de oven en dien op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 23/11/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 11/02/2011 - 13h12
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB