Papillot van peer met kaneel

Recept aangemaakt op 11/02/2011 - 14h39 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 01/03/2016 - 17h06
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
desserts
Difficulté :
Facile
Durée :
30 minutes
Ingrédients :

4 grote peren
2 soeplepels room
40 gr griessuiker
2 soeplepels kaneel
1 soeplepel cassonade

Bereiding van Papillot van peer met kaneel

Verwarm de oven voor op 150°.

Schil de peren en snij ze in twee, maar zorg ervoor dat ze samen een geheel vormen met steeltje.

In een kleine kom meng je de room en de griessuiker.
In een andere kom de kaneel en de cassonade.

Snij vier grote vierkante stukken aluminiumfolie.
Leg een peer in het midden van elk van deze stukken.
Doe de gesuikerde room in het midden van elke peer, en maak de twee stukken aan elkaar met een tandenstoker zodat de beide delen niet scheiden tijdens het koken.
Bestrooi de peren met het kaneel/cassonade mengsel.
Vorm de aluminiumfolie errond tot een papillot.
Zet de papillotten in de oven en laat 20 minuten klaarworden.

Haal de papillotten van peer met kaneel uit de oven en dien ze meteen warm op.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 11/02/2011 - 14h39 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 01/03/2016 - 17h06
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
Vaakst gelezen recepten
PUB