Pannenkoeken met vis

Recept aangemaakt op 03/05/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/02/2012 - 10h21
-A +A
Voor :
6 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

500 g pannenkoekenbeslag
1 bosje bieslook
3 takjes dille
4 sneetjes gerookte zalm
100 g gerookte paling
100 g gerookte forel
2 eetlepels room
versgemalen peper
PUB

Bereiding voor pannenkoeken met vis



Maak het pannenkoekenbeslag klaar.
Was het bieslook, dep droog, stroop de blaadjes af en hak fijn. Stroop de dilleblaadjes af en hak ze grof.
Snij de drie vissoorten in kleine blokjes van gelijke grote. Doe ze in een kom en voeg de room en de kruiden toe. Kruid met peper.
Bak de in pannenkoeken.
Verdeel de stukjes vis over de pannenkoeken, telkens in het midden. Vouw de pannenkoek op en leg die in een schotel.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 03/05/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 06/02/2012 - 10h21
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB