Pannenkoeken met kip

Recept aangemaakt op 17/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 06/02/2012 - 10h37
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

16 pannenkoeken
2 kippenfilets (of restjes van gebraden kip)
2 appelen
1 bosje bieslook
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding voor pannenkoeken met kip



Snij de kippenfilets in dunne reepjes. Doe een klein beetje olijfolie in een pan en bak het vlees op een matig vuur en met het deksel op de pan om uitdroging te voorkomen.
Schil de appelen, snij ze doormidden en haal het klokhuis eruit. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes en doe die in de pan bij de kip als die bijna gaar is. Laat nog 1 of 2 minuten meebakken. Breng op smaak met zout en peper.
Versnipper het bieslook, doe het bij de rest en meng goed.
Leg in het midden van elke warme pannenkoek wat van deze bereiding. Rol de pannenkoeken op en leg ze in een schotel. Dien meteen op.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 17/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 06/02/2012 - 10h37
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB