Pannenkoeken met gerookte zalm

Recept aangemaakt op 17/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 18/02/2011 - 14h05
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

16 pannenkoeken
1/2 bosje platte peterselie
1 pak gerookte zalm, in blokjes gesneden
2 eetlepels room
1 citroen
PUB

Bereiding van pannenkoeken met gerookte zalm

Was de peterselie en dep droog. Haal de blaadjes eraf en versnipper ze.
Meng in een kleine kom de room en het sap van de citroen.
Doe de blokjes gerookte zalm in een grote kom. Doe de citroenroom en de peterselie erbij en roer goed tot alles goed vermengd is.
Leg in het midden van elke warme pannenkoek wat van deze bereiding. Rol de pannenkoeken op en leg ze in een schotel. Dien meteen op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 17/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 18/02/2011 - 14h05
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB