Pannenkoeken met appel en Tagada-aardbeien

Recept aangemaakt op 17/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 17/02/2012 - 15h54
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

8 pannenkoeken
4 appelen
10 gram boter
16 Tagada-aardbeien (haribo)
PUB

Bereiding van pannenkoeken met appel en Tagada-aardbeien

Schil de appelen, snij ze doormidden en haal het klokhuis eruit. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
Laat de boter smelten in een pan, doe de appelblokjes erbij en bak al roerend net 5 minuten. Doe 8 van de haribo-snoepjes erbij en laat nog eens al roerend 2 minuten bakken.
Leg in het midden van elke warme pannenkoek wat van deze bereiding. Rol de pannenkoeken op en leg ze in een schotel. Leg op elke pannenkoek een Tagada-aardbei. Dien meteen op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 17/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 17/02/2012 - 15h54
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB