Pakketjes van parmaham

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 30/08/2010 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

4 sneden parmaham
8 verse vijgen
4 ansjovisfilets
4 takjes bladpeterselie
4 takjes koriander
1 potje kwark
piment d'Espelette
8 takjes bieslook
PUB

Bereiding van Pakketjes van parmaham


Verwijder al het vet van de ham. Snij de sneetjes in de lengterichting in tweeën.
Open de vijgen en haal met een klein lepeltje het vruchtvlees uit. Doe dat in een kom.
Spoel de ansjovisfilets onder de kraan om het meeste zout eruit te halen. Hak ze grof met een mes en doe ze in de kom bij de vijgen.
Hak de bladpeterselie en de koriander fijn en doe ze in de kom bij de rest.
Doe er de kwark bij en meng. Kruid met wat piment d'Espelette.
Verdeel deze vulling over de halve sneetjes ham. Schik ze mooi in het midden.
Vouw de randen naar het midden en knoop de pakketjes dicht met een takje bieslook.
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 30/08/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB