Opgevulde tomaten met makreelmousse

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten
PUB

Ingrediënten
Voor 4 personen
4 grote tomaten
1 sjalot
2 takjes platte peterselie
6 takjes bieslook
2 blikjes makreel in witte wijn
100 gram halfgezouten verse kaas
2 eetlepels kappertjes
peper

Dompel de tomaten 20 seconden onder in kokend water en ontvel ze. Snij het hoedje eraf en haal de tomaten leeg. Zorg ervoor dat ze onderaan intact blijven.
Schil de sjalot en versnipper ze. Was de kruiden, dep ze droog en snipper ze fijn.
Laat de makreel uitlekken en verdeel ze in stukjes in een diep bord. Doe de kaas erbij, samen met de kappertjes, de sjalot, de peterselie en het bieslook. Kruid met peper en meng alles goed dooreen.
Vul de tomaten op met deze makreelmousse. Leg er de hoedjes weer op.
Dien goed koel op.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB