• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  11 mening
 • Raadplegingen (4476)
 • Commentaren (0)

Ooglift uitgelegd op video

Duur: 
1,02 minuten

Vous devez installer le plugin flash et activer le javascript pour visualiser ce contenu

De oogleden beschermen de ogen tegen lichaamsvreemde voorwerpen en houden de bevochtiging van het oog in stand. Door het ouder worden, blootstelling aan omgevingsfactoren en erfelijke aanleg kan de uiterlijke verschijningsvorm van de ogen echter verslechteren. Die verslechtering kan soms ook het gezichtsvermogen beïnvloeden. Een oogliftoperatie –medische benaming: blefaroplastiek– is een chirurgische behandeling die een oplossing kan bieden voor sommige van de klachten over de boven- en onderoogleden.

De kleine incisies voor een ooglift kunnen onzichtbaar in de natuurlijke plooi van het bovenste ooglid en net onder de wimper van het onderste ooglid worden weggewerkt. Soms kunnen ze onzichtbaar in het onderste ooglid zelf worden aangebracht. Door deze incisies worden vet en, zo nodig, overtollige huid verwijderd. Hierna wordt de huid samengetrokken en worden de incisies gesloten. Deze operatie kan verschillende complicaties met zich meebrengen, die vóór de operatie met de dokter moeten worden besproken.

Bijgewerkt door Blausen (Collectief) op 03/08/2015
Origineel artikel geschreven door op 17/01/2011

Vindt u deze video interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Avatar de nordflower
Door nordflower 03/11/14 - 15.03
Dag allemaal, Ik zoek al heel lang naar een heel goede plastische chirurg om een facelift te laten uitvoeren, liefst in de provincie Antwerpen, maar voor het neusje van de zalm wil ik ook wel verder ...

Uw interactief gedeelte over Plastische chirurgie van het gezicht

Neem deel aan de meest recente discussies