Omelet met munt

Recept aangemaakt op 04/08/2010 - 21h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 02/07/2015 - 14h22
-A +A

Ingrediënten
Voor 4 personen
2 uien
verse munt
1 eetlepel olijfolie
6 eieren
zout
peper

Pel de uien en snipper ze fijn. Was acht tot tien blaadjes munt en hak ze fijn. Verhit de helft van de olie in een pan en laat de uien zachtjes stoven. Klop de eieren los in een kom en breng ze op smaak met zout en peper. Doe er de munt en de uien bij. Verhit de rest van de olie in een pan en giet er de losgeklopte eieren in. Laat even stollen en maak dan met een spatel de randen van de omelet los. Hou de pan schuin en laat de nog niet gestolde eieren eronder glijden. Draai de omelet om en bak ze aan de andere kant. Dien warm of koud op. Strooi als versiering enkele muntblaadjes over de omelet.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 04/08/2010 - 21h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 02/07/2015 - 14h22
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB