Noedels met garnalen

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtist op 07/09/2009 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

200 g noedels
3 cm gember
1/4 bosje peterselie
200 g kleine gepelde garnalen
2 eetlepels olijfolie
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van noedels met garnalen



Breng een pot met lichtgezouten water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
Schil en rasp intussen de gember. Doe de geraspte gember in een kom, doe er de garnalen en de olie bij en meng.
Was de peterselie, dep hem droog, stroop de blaadjes af en hak die fijn. Doe ze in de kom bij de garnalen. Roer goed.
Laat de gare noedels uitlekken en doe ze in de kom bij de rest. Roer om en dien meteen op.
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 07/09/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB