• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    3 mening
  • Commentaren (0)

Multifuctionneel " Sodabicarbonaat "

Mijn moeder gebruikte het voor het wassen van gespoten vruchten, sla, groenten enz, voor het koken van bonen, sperziebonen, voor tomatensaus te verzachten en te ontzuren! Als digestief 1/2 kl in een 1/2 glas water, voor tanden te poetsen en tegen ontsteking van tandvlees voor cake luchtig te maken enz, enz oneindig goed.

Deze tip werd gepubliceerd door Bolie, op 2-05-2013 à 22:47

Deze tip werd voorgesteld volgend op het artikel Natriumbicarbonaat, 10 recepten voor een wondermiddel

Vindt u deze tip interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Bekijk ook de tips :
bicarbonaat in de keuken

Door :-) op 2/05/2013 20:08

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating

PANNENKOEKENeen theelepeltje bicarbonaat bij in het pannenkoekenbeslag maakt de pannenkoeken veel luchtiger en makkelijker verteerbaarzelfrijzende bloem ipv gewone bloem helpt ook, en voorkomt dat ...

Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie
Vragen en antwoorden
Index ArchiefAlfabetische indexIndex van de receptenIndex van meest gezochte artikels
De diensten