Mosterd, witte (Sinapis alba)

Mise à jour le 26/05/2003 - 00h00
-A +A

PUB

Samenstelling/Eigenschappen

Witte mosterd is een kruid behorend tot de kruisbloemfamilie. De bladeren zijn liervormig-vierdelig of geveerd, met ongelijk getande slippen of blaadjes. De zaden zijn geel of bruin, ze worden verzameld of gedroogd.

Bereiding

Mosterdmeel (gestampte zaden) mengen met lauw water, niet warmer dan 40 graden.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/04/2003 - 00h00 en geüpdatet op 26/05/2003 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Misschien is het wel ischias? Gepubliceerd op 26/09/2014 - 12h03

Ischias of heupjicht is een hevige pijn veroorzaakt door irritatie van de ischiaszenuw. De symptomen kunnen lichtjes verschillen afhankelijk van de specifieke oorzaak van ischias, bijvoorbeeld druk op de wortel van de ischiaszenuw (discushernia). Maa...

Ischias tijdens de zwangerschap: een fabeltje? Geüpdatet op 17/07/2014 - 19h58

Er wordt vaak gesproken over ischias - in de volksmond soms heupjicht genoemd - tijdens de zwangerschap. In werkelijkheid is het fenomeen eerder zeldzaam. Het komt bij zwangere vrouwen in ieder geval niet vaker voor dan bij de rest van de bevolking....

Meer artikels