Millefeuille van appel en reblochon

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 26/11/2012 - 16h32
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
20 minutes
Ingrédients :

4 kleine appels
1/2 reblochon
1 soeplepel olijfolie
1 koffielepel honing
1 citroen

Bereiding van millefeuille van appel en reblochon

 

Schil de appels en snij ze in sneetjes van ongeveer 5 mm.

Verwijder de korst van de reblochon en snij de kaas in schijfjes.

Warm een braadpot op met wat olijfolie en 1 koffielepel honing, doe de schijfjes appel erin en laat bakken langs beide zijden. Breng ze wat op smaak met wat citroensap.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Op vier kleine bordjes maak je de millefeuilles door de schijfjes appel af te wisselen met schijfjes reblochon.

Zet in de oven voor 10 à 15 minuten tot de kaas goed gesmolten is.

Meteen serveren.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 26/11/2012 - 16h32
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB