- Voor :
- 6 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 10 minutes
- Ingrediënten :
-
400 gram tagliatelle
2 sneden gerookte zalm
200 gram gerookte schelvis (haddock)
2 eetlepels ontpitte zwarte olijven
150 gram gepelde garnalen
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels azijn
tabasco
3 takjes basilicum
zout
peper
PUB
Bereiding van Milanese salade
Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water. Giet de tagliatelle af, spoel hem met koud water en laat hem uitlekken. Doe hem in een slakom.
Snij de gerookte zalm in reepjes en verdeel de schelvis in schijfjes. Snij de olijven in vieren. Maak een vinaigrette met de olijfolie, de azijn, enkele druppels tabasco en het fijngehakte basilicum.
Giet het sausje over de tagliatelle en meng alles goed dooreen. Doe er de garnalen bij, de zalm, de schelvis en meng opnieuw.
Garneer de schotel net voor het opdienen met de olijven.
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste
op 14/06/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ