Mexicaanse omelet

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 01/03/2011 - 09h50
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

1 aubergine
1 rode paprika
1 ui
2 tomaten
1/4 bosje kervel
1/4 bosje peterselie
1 soeplepel olijfolie
enkele druppels Tabasco
8 eieren
zout
peper
PUB

Bereiding van Mexicaanse omelet

Schil de aubergine, de rode paprika en de ui. Snij ze in kleine stukjes. Was de tomaten, snij ze in twee en haal de pitjes eruit. Snij ook deze in kleine stukjes.
Neem de blaadjes van de kervel en de peterselie en versnipper deze. In een braadpan met antiaanbaklaag breng je al deze groenten zachtjes aan de kook gedurende 20 min. Zout en peper toevoegen en zachtjes roeren.
Aan het einde van de kooktijd, wanneer de groenten goed in het water zijn, zet je het vuur wat hoger zodat het water wegkookt. Daarna voegt u Tabasco en kruiden toe naargelang uw smaak. Breek de eieren in een tas, klop ze met een vork en voeg zout en peper toe. Verwarm 1 soeplepel olijfolie in een andere braadpan met antiaanbaklaag en bak hierin uw omelet. Voeg in laatste instantie groenten toe. Vouw de omelet dicht en leg ze op een bord. Goed warm serveren.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 01/03/2011 - 09h50
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB