PUBLICITÉ

Meloensoep met citroen

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten
PUB

Ingrediënten
4 personen

2 meloenen
2 citroenen
1 eetlepel orgeadesiroop (amandelmelk)
2 kruidnagels
enkele basilicumblaadjes
zout
peper

Bereiding
Snij de meloenen doormidden en verwijder de pitjes. Haal met een speciaal lepeltje kleine balletjes uit het vruchtvlees van één meloen. Besprenkel met het sap van een van de citroenen en met de siroop. Doe er de kruidnagels bij. Meng goed. Zet meteen in een bord in de diepvriezer. Hol de andere meloen gewoon uit en doe het vruchtvlees in de mixer. Doe er het sap bij van de tweede citroen. Meng voorzichtig. Breng op smaak met een beetje zout en flink wat peper. Zet deze bereiding in de koelkast tot net voor het opdienen. Verdeel dan de meloenpuree over de diepe borden of giet ze in een diepe schotel. Doe de ijsgekoelde meloenballetjes en het versnipperde basilicum erbij.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ