Meloen met aalbessen en muskaatwijn

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
desserts
PUB

Ingrediënten
Voor 2 personen
1 meloen
1 bakje aalbessen
1 eetlepel muskaatwijn
enkele muntblaadjes

Snij het kapje van de meloen. Haal er met een klein lepeltje de zaden uit.
Haal met een lepel kleine balletjes uit de meloen. Zorg ervoor dat de schil niet beschadigd raakt.
Doe de balletjes in een kom.
Haal de aalbessen van de takjes en doe ze bij de meloenballetjes. Meng alles door elkaar.
Breng op smaak met een beetje zout en ruim peper.
Giet de muskaatwijn erbij en meng. Snipper de muntblaadjes fijn en doe ze bij de rest.
Doe alles terug in de meloen en dien goed koel op.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB