Melk, zuivelproducten

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Voedingsmiddelen. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met melk en zuivelproducten: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUB
Populaire artikels van de week
Rauwe melk: goed of gevaarlijk? Gepubliceerd op 05/11/2013 - 09h46

Rauwe melk - dat wil zeggen niet gepasteuriseerde en niet verhitte melk - is natuurlijke melk, melk dus zoals ze uit de uier van de koe komt (of de geit of een ander vrouwelijk zoogdier). Duizenden jaren lang hebben de mensen melk zo rauw gedronken....

Welke melk moeten we kiezen? Geüpdatet op 20/04/2009 - 00h00

In de winkel is de melkafdeling aanzienlijk uitgebreid. Vroeger moesten we gewoon kiezen tussen volle, halfvolle en magere melk. Nu is er ook melk verrijkt met vitaminen, mineralen, proteïnen, vezels..., lactosearme melk en zelfs plantaardige melk, z...

Meer artikels