Make-up: mooi, ook na de feesten

Gepubliceerd door Muriel Luypaert, gezondheidsjournaliste op 23/12/2016 - 16h22
-A +A

PUB

De blik: licht en open

En dan de ogen. Vergeet niet een toefje antiwallencrème aan te brengen om donkere of ingevallen zones helder te maken. Breng de crème met uw vingertop aan op het hele onderste ooglid, liefst met deppende bewegingen. Breng dan pas de make-up voor de ogen aan. Gebruik daarvoor altijd heldere tinten. Dat geeft een open blik.

Mascara blijft ook nu een must om vermoeide ogen te camoufleren. Gebruik zachte tinten, zoals gesmoord bruin of grijs. Wilt u een extra stralende toets? Doe dan bij uw neutrale oogschaduw wat iriserende oogschaduw, of eventueel lovertjes. Overdrijf wel niet, want dan krijgt u het tegenovergestelde effect.

Algemene oppepbeurt

Tot slot nemen we ook de mond onder handen, want ook die moet stralen. Schmink hem met een lippenstift in de tint van uw smaak. Kies wel voor glossy texturen. Die geven pit en frisheid en zijn in alle situaties te gebruiken.

Om optimaal te profiteren van uw nieuwe look mag u ook de andere aspecten van uw uiterlijk niet verwaarlozen. Denk dus aan uw kapsel. Een nieuwe snit of een opgefrist kleurrtje kan wonderen doen. U zult er maanden deugd van hebben!

Gepubliceerd door Muriel Luypaert, gezondheidsjournaliste op 23/12/2016 - 16h22
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB