Macaroni met oesterzwammen en tomaten

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A

voor 4 personen

Ingrediënten
400 gram oesterzwammen
1 koffielepel olijfolie
4 tomaten
140 tot 200 gram macaroni
2 blokjes gevogeltebouillon
30 gram geraspte kaas
zout
peper

Bereiding:
Maak de oesterzwammen schoon. Verhit de olie in een koekenpan. Doe er de oesterzwammen in en stoof ze 15 tot 20 minuten op een matig vuur. Breng op smaak met zout en peper.
Ontvel de tomaten en verwijder alle zaadjes. Snij het vruchtvlees in kleine dobbelsteentjes.
Verwarm een diepe schotel op een 'bain-marie'. Doe er de tomatenblokjes in. Bestrooi met een klein beetje zout.
Verwarm een pot water en doe de bouillonblokjes erin. Doe de macaroni in het water zodra het kookt. Kook gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
Giet de macaroni over in de opgewarmde schotel. Overgiet met de oesterzwammen. Meng goed en strooi er de geraspte kaas over.


Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
Koksmutske

Hier klopt iets niet. Wanneer gaan de tomaten erbij? Staat nergens vermeld.

PUB