• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  0 mening
 • Commentaren (0)

Maak uw dromen waar!

Maak uw dromen waar! U hebt ongetwijfeld een droom die u had willen verwezenlijken, maar die u onhaalbaar lijkt. Een kinderdroom, een grandioze droom zoals in de film. In de loop van de jaren hebt u er echter een streep onder getrokken. Jammer, maar that's life, zeker? Helemaal niet! Dromen zijn er om werkelijkheid te worden. Niet allemaal natuurlijk, maar wel de dromen die een speciale plaats hebben in uw hart.

Volwassen zijn, betekent niet dat u uw dromen moet opgeven, wél dat u een manier moet vinden om ze waar te maken en in te passen in de realiteit. Een voorbeeld: u hebt er altijd van gedroomd om actrice te worden, maar bereikt binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd. Een belachelijke illusie? Allerminst! U kunt perfect lid worden van een toneelvereniging, toneellessen volgen, toneelstukken lezen, schrijven of regisseren, kostuums ontwerpen, een familiespektakel voorbereiden voor de feesten,…

Jachtpiloot worden is altijd uw droom geweest. Wel, waarop wacht u: neem enkele vlieglessen om te zien of het uw ding is! Niets is compleet onmogelijk: het is uw kijk op de wereld die nieuwe perspectieven kan openen. Aan u om uw grenzen te verleggen en uit uzelf de nodige energie te halen om uw dromen om te zetten in concrete doelstellingen. Wat zult u erbij winnen? Wel, u zult zich gewoon veel gelukkiger voelen!

En als u geen dromen koestert, komt dat gewoon omdat u ze zo diep hebt begraven dat u ze vergeten bent. Toch zijn ze er nog altijd, stuk voor stuk verborgen schatten. Diep dus de herinneringen op uit uw kindertijd, op zoek naar uw vergeten dromen, en geef uzelf de toestemming om ze te realiseren. U zult er zoveel plezier aan beleven dat u voortaan het leven meer dan de moeite waard vindt!

Artikel gepubliceerd door op 20/01/2004

Vindt u het artikel interessant?