DOSSIERS SCHOONHEID
32 online dossiers over Schoonheid
Huid: opgelet voor de zon! Gepubliceerd op 03/07/2017 - 15h26

We zijn allemaal dol op de zon, maar we moeten onze huid wel beschermen. ‘s Zomers kan de hitte, maar vooral de UV-straling bepaalde aandoeningen veroorzaken . Het is dus nuttig om die te (her)kennen zodat u op tijd kunt reageren en onbekommerd van de zomer kunt genieten . Alles wat u moet weten ove...

Mooie benen voor de zomer Geüpdatet op 19/07/2016 - 14h24

Een van de geneugten van de zomer is dat we eindelijk die lange broeken kunnen laten voor wat ze zijn en luchtige zomerjurkjes kunnen aantrekken. Alleen moeten we dan wel een kleine inspanning doen en onszelf de nodige verzorging geven om het hele zomerseizoen lang mooie benen te hebben. De huid, de...

Extra schoonheidsbehandeling voor de lente! Geüpdatet op 04/05/2016 - 09h52

Breng uzelf tiptop in orde voor de start van het nieuwe voorjaar: een peeling, gezichtsverzorging, een haarmasker met etherische oliën, enz. Ziehier al onze tips voor een mooie huid en gezonde haren. Vergeet ook niet uw tanden te verzorgen voor een verleidelijke glimlach …

Mooi in de winter Geüpdatet op 15/01/2016 - 11h47

De winter is ook voor onze huid en ons haar een moeilijke periode. Maar dat is nog geen reden om er niet mooi bij te lopen. Enkele tips en handige middeltjes voor een mooie huid, zijdezacht haar, fluweelzachte handen en stralende lippen in de winter.

Laser: bondgenoot voor uw schoonheid Geüpdatet op 30/10/2015 - 14h21

De laser wordt gebruikt om te epileren, maar ook om veroudering tegen te gaan en nog zoveel andere dingen! Kent u alle toepassingen van de laser die uw schoonheid ten goede kunnen komen?

De jacht op de overtollige haartjes Geüpdatet op 08/06/2015 - 11h10

Te veel haar , haar op de verkeerde plaats of haar dat men persoonlijk niet esthetisch vindt… Er zijn veel redenen waarom lichaamshaar ongewenst is en een stoorzender kan worden in het dagelijkse leven. Hoe raakt u ervan af? Welke technieken bestaan er momenteel en wat zijn de risico’s en de nadelen...

Een mooie huid voor de zomer Geüpdatet op 18/05/2015 - 17h16

De warme dagen zijn stilaan terug. Af en toe zien we op straat alweer blote schouders en benen. Hoe kunnen we ze tegen de zon beschermen en toch een mooi bruin kleurtje krijgen? Wat zijn de waarschuwingssymptomen van huidkanker waarop we moeten letten? Welke gezichtsproducten gebruiken we beter in d...

Special platte buik Geüpdatet op 26/03/2015 - 10h16

Komt u makkelijk bij in uw buikzone ? Misschien neemt uw spijsvertering wel een loopje met u. Probeer de controle te heroveren! Stuur uw leefgewoonten bij en krijg weer een mooie platte buik.

Huidverzorging: hoe verzorgt u ‘s winters uw huid? Geüpdatet op 17/02/2015 - 15h01

De kou en de wind tasten de huid aan en drogen ze uit. Hoe draagt u ‘s winters zorg voor uw lichaam, uw handen, gezicht en lippen? Enkele tips en weetjes om de hele winter een mooie huid te hebben.

Schoonheid: welke vitamines? Geüpdatet op 13/01/2015 - 12h29

Vitamines spelen ook een belangrijke rol op het vlak van de huid . Sommige zijn van kapitaal belang voor de verzorging en het herstel van de huidcellen. Welke vitamines hebben we zeker nodig om onze huid jong te houden?

Beautyspecial: tips en voedingssupplementen Gepubliceerd op 15/12/2014 - 12h25

Hoe krijgen we in het putje van de winter weer een mooie huid en een frisse en stralende teint? Deskundige tips, verzorgingsweetjes en voedingssupplementen voor een stralende huid.

Lente: een kuur om weer fit te worden na de winter! Gepubliceerd op 18/03/2014 - 09h32

Hoe krijgt u na de winter uw conditie terug? Volg onze tips en begin de lente stralend en fit: voeding, een vitaminekuur, sport hervatten, gezichtsverzorging, haarverzorging, enz.

Vermageren: een special rond benen, taille en heupen. Gepubliceerd op 03/03/2014 - 15h28

Droomt u van een slanke lijn? Van mooie slanke en gestroomlijnde benen, van een wespentaille en heupen zonder kussentjes? Misschien hoeft het niet bij dromen te blijven, want er bestaan middeltjes die u kunnen helpen om uw figuur te veranderen…

Vijf tips om u beter in uw vel te voelen Geüpdatet op 18/11/2013 - 10h21

De kou, de wind, de vervuilde lucht, het ouder worden... het heeft allemaal een impact op onze huid. En alles wat ons uiterlijk bedreigt, heeft al snel een weerslag op ons zelfbeeld en hoe we ons voelen. Met deze vijf tips zult u zich beter in uw vel voelen en de winter stralend doorkomen!

Een jong silhouet behouden na de menopauze Geüpdatet op 26/09/2013 - 10h28

Hoe kunt u na de grote hormonale veranderingen van de menopauze een jeugdig silhouet behouden? Enkele weetjes om u te helpen de kaap te ronden en een slank en strak lichaam te behouden.

Antirimpelspecial Geüpdatet op 22/04/2013 - 10h23

Hoe kunt u de effecten van huidveroudering stoppen ? Welke verzorgingsproducten moet u kiezen om rimpels , verslapping van de huid, pigmentvlekken, droge of dunne huid tegen te gaan en er stralend te blijven uitzien?

Lichaamsverzorging: strakke billen Geüpdatet op 07/01/2013 - 09h59

Als u mooie, strakke billen wilt , is er maar één oplossing: spieren kweken in uw achterste . Er bestaan verschillende speciale types van oefeningen om de spieren in het achterwerk te versterken . Maak uw keuze. We geven u ook nog enkele nuttige tips mee voor het kweken van strakke billen .

SOS haaruitval Geüpdatet op 21/12/2012 - 12h46

We verliezen elke dag tientallen tot zelfs honderd haartjes . Dat is normaal, want ons haar vernieuwt zich voortdurend. Maar soms valt er meer haar uit en versnelt dat proces ook . Wanneer moet u zich zorgen maken? Wanneer moet u naar de dokter? En wat valt er aan te doen?

Mooie borsten, de tips van e-gezondheid Gepubliceerd op 10/09/2012 - 11h28

De borsten , het symbool van vrouwelijkheid, is een grote esthetische troef. Welke zorgen moet u ze dagelijks geven om mooie borsten te hebben of te behouden? Welke middeltjes en welke behandelingen bestaan er voor hangende borsten , te kleine of te grote borsten ?

Zo krijgt u een mooi bruin kleurtje Geüpdatet op 02/08/2012 - 11h27

Voeding, duur van de blootstelling, zonnecrème, voorbereiding van de huid, hydratatie, noem maar op… Er zijn heel wat factoren waarmee we rekening moeten houden als we mooi bruin willen worden zonder onze huid in gevaar te brengen . Enkele tips om mooi en veilig te bruinen.

Bereid uw huid voor op de zon! Geüpdatet op 12/06/2012 - 12h32

We houden van de zon , van de warmte en het kleurtje dat onze huid ervan krijgt. Maar de zon is niet het beste maatje van onze huid . We moeten onze huid dus beschermen en voorbereiden op de blootstelling deze zomer. Wat informatie en tips om te genieten van de zon en veilig te bruinen

Verwen uw huid Geüpdatet op 22/05/2012 - 11h54

Droge, doffe huid, huid met onregelmatigheden. Onze huid verdient dagelijks een aangepaste verzorging . Een klein overzicht van de uit te voeren handelingen om onze huid te verwennen en ons schoonheidskapitaal te beschermen .

Welke esthetische technieken als ons gezicht door de tijd wordt getekend? Geüpdatet op 08/05/2012 - 14h26

Met ouder te worden verandert ons gezicht en verschijnen ook de rimpels . Welke remedies bestaan er om de gezichtsveroudering tegen te gaan? Gezichtsbehandeling, gezichtsyoga, antirimpeltips, verjonging van het voorhoofd en van de bovenlip, remedies tegen kringen, enz.

Lijn: de beste methodes om te verslanken Gepubliceerd op 13/03/2012 - 10h30

Er bestaan drie chirurgische technieken om af te vallen : een maagring, een bypass en liposuctie. Naast deze zware ingrepen bestaan er ook minder drastische methodes waarbij men zonder chirurgie behoorlijk wat kilo’s kan kwijtraken. Deze afslankingsmethodes werken onder meer met lipolyse, laser en u...

Hoe behandelt u uw haarproblemen? Geüpdatet op 09/01/2012 - 16h14

Vet haar , droog haar , haarschilfers … veel mensen hebben problemen met hun haar . Die problemen hangen samen met de seizoenen, met bepaalde gebeurtenissen in het leven en met de leeftijd. Maar geen paniek, er zijn altijd oplossingen.

Stress, vermoeidheid, winter: SOS haar Geüpdatet op 13/12/2011 - 10h05

‘s Winters krijgt ons haar het vaak zwaar te verduren. De kou en de wind buiten en de verwarming binnenshuis drogen het haar uit. Van al die omstandigheden wordt ons haar er niet mooier , soepeler of gezonder op. Wat valt eraan te doen en hoe komt u de winter door met mooi haar ?

Pijn in de schouder Geüpdatet op 08/08/2011 - 15h12

Pijn in de schouder heeft diverse oorzaken. Het kan gaan om artrose of artritis, maar vaak gaat het ook om een peesontsteking, een slijmbeursontsteking of een frozen shoulder… Uitleg en oorzaken van pijn in de schouder.

Huidletsels: bescherm u tegen de zon! Geüpdatet op 01/08/2011 - 14h42

Denk erom om deze zomer uw huid te beschermen . Een zonnesteek of verbranding is niet het enige risico waaraan u uw huid blootstelt als u onbeschermd in de zon komt. De zon vergroot ook het risico op keratose , melanomen …

Wat te doen tegen de rijbroek? Geüpdatet op 25/07/2011 - 12h32

Hoe bestrijdt u cellulitis en vindt u uw figuur terug? Er bestaan diverse methodes om van de rijbroek af te raken. Kies de voor u meest geschikte oplossing en houd uzelf niet voor de gek: behalve bij liposuctie zijn de resultaten zelden ogenblikkelijk te zien.

Mijn zonnedieet Geüpdatet op 30/05/2011 - 13h19

Uw huid beschermen tegen de zon, het kan gewoon door beter te eten! Welke levensmiddelen moet u op uw menu zetten? De sleutel tot een mooie, licht gebruinde huid die jeugd en gezondheid uitstraalt.

Kleuren en verzorging van het haar Geüpdatet op 23/05/2011 - 15h50

We dromen allemaal van mooi en glanzend haar dat in topvorm is. Dat kan ook, als u ze goed verzorgt. Met deze praktische tips krijgt u mooi en gezond haar , ongeacht of ze droog, vet of gekleurd zijn.

Een buikje bij vrouwen Gepubliceerd op 18/01/2011 - 19h25

Oneerlijk of niet, sommigen onder ons hebben een platte buik en behouden die, anderen niet! Speelt erfelijkheid een rol? Is het te wijten aan onevenwichtige voeding of spijsverteringsstoornissen? Of is het een gebrek aan lichaamsbeweging?

PUB