DOSSIERS TABAK
4 online dossiers over Tabak
Vijf tips voor als u een concrete kinderwens hebt Geüpdatet op 14/11/2014 - 15h58

Hebt u beslist om uw gezin uit te breiden? Met deze praktische tips kunt u uw vruchtbaarheid vergroten én uw kansen verhogen om uw kinderwens zo snel mogelijk in vervulling te laten gaan.

Hulpmiddelen om te stoppen met roken Geüpdatet op 14/06/2011 - 16h00

Probeer zo veel mogelijk hulp te gebruiken als u wilt stoppen met roken. Zo vergroot u uw slaagkansen. Er bestaan veel hulpmiddelen. Zoek de methode die u het beste ligt. Een overzicht van de verschillende hulpmiddelen waarover u beschikt om te stoppen met roken .

Stoppen met roken: eerst analyseren en motiveren, dan pas de stap zetten! Gepubliceerd op 26/01/2011 - 12h33

Stoppen met roken is niet makkelijk en lukt alleen als u vooraf goed voorbereid bent. 1) Analyseer uw gedrag, d.w.z. de situaties die u aanzetten om te roken. 2) Werk aan uw motivatie. 3) Werk een strategie uit die het beste bij u past, anders bestaat de kans dat u ze al meteen moet bijsturen.

SOS haaruitval Geüpdatet op 21/12/2012 - 12h46

We verliezen elke dag tientallen tot zelfs honderd haartjes . Dat is normaal, want ons haar vernieuwt zich voortdurend. Maar soms valt er meer haar uit en versnelt dat proces ook . Wanneer moet u zich zorgen maken? Wanneer moet u naar de dokter? En wat valt er aan te doen?

PUB