ARTIKELS SCHOONHEID
525 online artikels over Schoonheid
Buikvet: hoe raakt u het kwijt? Gepubliceerd op 09/03/2017 - 16h46

Buikvet of visceraal vet bevindt zich tussen de organen in onze buik. Dit vet verhoogt het risico op sterftegevallen door hart- en vaatziekten. Daarom raden we regelmatig aan om de taille in het oog te houden. Maar hoe raakt u dat buikvet kwijt, als het er is?

3 oefeningen voor droomheupen ! Gepubliceerd op 16/02/2016 - 16h21

De heupen zijn dikwijls het lichaamsdeel waar u last van heeft... Naast een evenwichtigere voeding, zullen deze oefeningen u helpen uw ' lovehandles ' te temmen ! Om zichtbare en duurzame resultaten te boeken, kan u deze oefeningen best regelmatig doen: minstens 3 maal per week, vooral in het begin.

Mijn 3 oefeningen tegen een dubbele kin Gepubliceerd op 27/05/2015 - 09h16

Een dubbele kin , die al bij al weinig esthetisch is, kan doeltreffend weggewerkt worden door een aantal eenvoudige oefeningen uit te voeren. Deze oefeningen zetten vooral de hals - en gezichtsspieren aan het werk. Met deze drie dagelijks uit te voeren oefeningen , kunt u al een mooi resultaat boeke...

Drie oefeningen voor strakke, ronde billen Gepubliceerd op 08/02/2016 - 09h49

Laat uw billen werken, zowel voor, tijdens als na de vakantie. Als u deze drie oefeningen elke dag doet, krijgt u strakke en ronde billen . We geven er u nog vijf tips bij om perfecte billen te kweken.

Intieme ontharing en irritatie... Gepubliceerd op 23/12/2016 - 18h55

Ontharing van de intieme zone - de schaamstreek, de grote schaamlippen en de volledige geslachtszone - wordt almaar populairder. Maar anders dan sommige vrouwen (en mannen) soms denken, is deze methode allesbehalve hygiënisch. Intieme ontharing vergroot de intieme problemen vaak nog...

Slanke lijn-tips! Gepubliceerd op 17/03/2017 - 10h36

We kennen talrijke voedingsmiddelen die kunnen helpen om te vermageren. Maar soms is de juiste voedingskeuze maken nog ontoereikend om de overtollige kilo's kwijt te spelen. Hieronder volgen een aantal gewoonten die uw dieet doeltreffender kunnen maken.

Vanwaar komt het beruchte buikje en wat valt eraan te doen? Gepubliceerd op 31/03/2015 - 15h16

Hoe komt het dat sommige mensen gemakkelijk een buikje kweken en andere niet? Een dikke buik oogt esthetisch niet erg fraai, maar is het ook gevaarlijk voor de gezondheid? Dr. Boris Hansel*, een specialist terzake, beantwoordt deze vragen.

3 oefeningen voor een strakke buik Gepubliceerd op 31/03/2015 - 15h25

Uw buikspieren zijn slap? Dankzij deze reeks oefeningen voor een strakke buik zal het resultaat niet lang op zich laten wachten. Deze oefeningen doet u best minstens 3 keer per week gedurende de eerste 2 maanden om zo vlug mogelijk resultaat te boeken. Daarna 2 maal per week om uw vorm te behouden.

Een platte buik met twee keer drie oefeningen Gepubliceerd op 23/02/2017 - 11h43

Dit is een niet agressief oefenprogramma om de buispieren te oefenen zonder ze te forceren. Buikspieren kunnen makkelijk 'bewerkt' worden, maar zonder oefening laten ze het ook snel afweten. Doe deze oefeningen op lange termijn, twee à drie keer per week.

Buikspieroefeningen voor een platte buik! Gepubliceerd op 21/01/2016 - 16h21

Vier oefeningen voor een plattere buik die u 'zonder mate' kunt herhalen. Vanaf twee keer per week zouden ze doeltreffend moeten zijn, maar als u ze elke dag doet in combinatie met een evenwichtige voeding en een goede transit, dan zult u snel een echt verschil zien.

Haaruitval bij vrouwen: snel ingrijpen! Gepubliceerd op 21/12/2012 - 15h42

Ook vrouwen kunnen te maken krijgen met haaruitval die een voorhoofdvergrotend effect heeft. Is dat het geval, dan zit er maar één ding op: zo snel mogelijk een specialist raadplegen. Waarom? Om het makkelijker is om haaruitval te verhinderen dan om haren opnieuw te laten groeien .

Drie oefeningen voor een slanke lijn Gepubliceerd op 03/03/2014 - 15h31

Het is perfect mogelijk om een slankere taille te kweken en een jong en vrouwelijk figuur behouden. Hieronder vindt u enkele bijkomende oefeningen voor een soepele, strakke en slanke taille .

Platte buik: enkele voedingstips Geüpdatet op 01/04/2003 - 00h00

Weg met dat ronde buikje! De vraag is alleen: hoe? Welnu, het volstaat om enkele doodeenvoudige voedingstips na te leven…...

Welke lichaamsoefeningen zijn goed tegen cellulitis? Geüpdatet op 19/08/2008 - 00h00

Lichaamsbeweging is een van de wapens om cellulitis te bekampen. Maar wat zijn de meest efficiënte oefeningen om van de ontsierende zones in de dijen, billen en heupen af te raken? Hieronder vindt u een klein programma met oefeningen en tips om uit te testen om van de sinaasappelhuid te voorkomen of...

Een mooi figuur: hoe afvallen op maat? Gepubliceerd op 28/04/2017 - 11h06

In schoonheid afvallen en uw figuur heel gericht herboetseren... het is een enorme uitdaging, maar de resultaten zijn er! U vindt in dit artikel een kleine handleiding om af te vallen, een fijnere lijn te krijgen en de rebelse zones aan te pakken.

Wallen onder de ogen: hoe raak ik de wallen onder mijn onderste oogleden kwijt? Gepubliceerd op 12/05/2014 - 14h59

De wallen onder de ogen, bevinden zich zeer laag onder de onderste oogleden , net boven het jukbeen en iets aan de buitenkant. Ze komen zeer vaak voor bij alcoholisten. Daarom gaan ze ook gepaard met negatieve connotaties. Deze wallen onder de onderste oogleden komen echter ook vaak voor bij mensen...

Buikvet? Een mooie buik voor de zomer! Gepubliceerd op 31/03/2015 - 15h24

Absoluut graatmager willen zijn, dat hoeft echt niet! Maar als u werkt aan uw buikje , zult u zich deze zomer stukken beter voelen. Een platte buik verslankt elk figuur, ook een wat voller figuur. Enkele efficiënte middeltjes om snel komaf te maken met ronde buikjes ...

Platte buik: te mijden voedingswaren Gepubliceerd op 27/07/2016 - 12h29

Een wespentaille is niet alleen een kwestie van gewichtscontrole. Ook de spijsvertering speelt een rol. Als u droomt van een mooie platte buik, zet u bepaalde voedingswaren beter niet op het menu!

Buikvet: de waarheden Gepubliceerd op 25/08/2015 - 12h10

Een buikje? Diëten? Groene thee? Over het probleem van het buikje bestaan er veel misvattingen. Dit artikel onderscheidt het goede van het foute.

Peesontsteking oorzaak nummer één van schouderpijn Gepubliceerd op 03/04/2013 - 11h33

Een peesontsteking of tendinitis is de meest voorkomende oorzaak van pijn in de schouder . De ontsteking van de schouderpezen hindert bij het bewegen van de schouder, vooral in de hoogte. Ze veroorzaakt ook pijn die kan uitstralen naar de hals of de vingers.

Acht tips voor mooie benen na de winter Gepubliceerd op 20/03/2012 - 11h55

De lente is weer in het land en dus zien we weer overal blote benen . Met deze tips worden uw benen na de lange wintermaanden weer mooi

Ik heb wallen onder mijn ogen! Wat moet ik doen? Gepubliceerd op 25/05/2016 - 09h55

De kringen die gepaard gaan met wallen onder de ogen doen iemand er moe uitzien. Ze zijn niet echt esthetisch en mensen met zulke kringen gaan vaak op zoek naar oplossingen om ervan af te raken. Dr. Catherine De Goursac* legt uit welke mogelijkheden er zijn om kringen en wallen aan te pakken.

3 anti-age oefeningen om uw gezicht te verstevigen ! Gepubliceerd op 23/04/2013 - 15h26

Wist u dit? Gelaatsoefeningen kunnen u helpen om uw gezicht weer vorm te geven, te verstevigen en glad te maken! Neem uw rimpels onder handen! Om de twee dagen voor de spiegel, gedurende twee maanden (bij aanvang van het programma). Daarna een keer per week om het te onderhouden.

Vaseline: een onbekende schat voor onze huid? Gepubliceerd op 11/08/2017 - 16h03

Iedereen kent vaseline wel, althans de naam toch. Meestal wordt er wat gegrapt over het middel, omdat het vooral bekend is als glijmiddel bij het vrijen. Maar de lachers hebben ongelijk. Vaseline kan onze huid heel goede diensten bewijzen.

Ik heb kringen onder de ogen: zijn er oplossingen? Gepubliceerd op 01/03/2016 - 16h32

Kringen onder de ogen worden gekenmerkt door een donkere indruk ter hoogte van het onderste ooglid. We zijn geneigd te denken dat we allemaal dezelfde kringen hebben. Daarin vergissen we ons. Er bestaan verschillende soorten kringen: de donkere roet- of kastanjebruine kringen , die vaker voorkomen b...

10 tips om van cellulitis af te raken Geüpdatet op 30/09/2008 - 00h00

Heel veel vrouwen hebben last van cellulitis. Niet alle vrouwen maken er een zwaar probleem van, maar toch oogt het niet echt esthetisch. Cellulitis helemaal weg krijgen is mogelijk, maar het vergt wel heel veel geduld… En het trouw opvolgen van deze tien tips.

Ik heb hangborsten. Wat nu? Gepubliceerd op 03/03/2017 - 15h50

Hebt u hangende of sterk uitgezakte borsten (ptosis)? Worden uw borsten geleidelijk aan slapper? Wat is er tegen te doen! De remedies hangen af van hoe groot uw borsten zijn en hoe erg ze verslappen en gaan van spierversterkende oefeningen, over natuurlijke middeltjes om de borsten te versterken, to...

Acht tips voor een strakke buik Gepubliceerd op 31/03/2015 - 15h18

100% natuurlijk en effectief op voorwaarde dat je er dagelijks werk van maakt en de adviezen voor een gezonde levenswijze worden opgevolgd! Ziehier enkele adviezen om een platte buik te krijgen of te behouden. Het zijn geen wondermiddeltjes, maar wel bruikbare oefeningen voor een goede levensstijl .

Tips voor een mooie huid in de winter Gepubliceerd op 13/01/2015 - 11h50

Onze huid reageert op de weersomstandigheden, vooral ons gezicht en onze handen zijn kwetsbaar. Uitdroging is een reëel gevaar, omdat door de kou de bloedvaten samentrekken en de bloedsomloop verstoord raakt. Het gevolg is dat de talgproductie daalt en de huid sneller uitdroogt . Wil u in de winter...

Cellulitis behandelen: welke technieken moet u kiezen? Geüpdatet op 10/08/2009 - 00h00

Cellulitis bezorgt heel wat vrouwen complexen. Hoe raken we ervan af? Welke technieken bestaan er om deze onesthetische vetzones weg te krijgen? We hadden een gesprek met dr. Catherine de Goursac*, esthetisch arts.

Hebt u een te dikke buik? Gepubliceerd op 31/03/2014 - 12h59

Hebt u een buikje of een dikke buik? Het onderscheid is belangrijk omdat men in het tweede geval een verhoogd risico heeft op het metaboolsyndroom, een aandoening die één op de tien volwassenen treft en die het cardiovasculair risico doet toenemen. Maar hoe weet u of u een te dikke buik heeft?

Cellulitis: twee doeltreffende remedies Gepubliceerd op 19/02/2013 - 14h03

Cellulitis is de gezworen vijand van vrouwen, ongeacht of ze nu te veel kilo's heeft of niet. De aandoening kan heel lokaal voorkomen op de heupen, of verspreid op de billen en dijen. Maar in beide gevallen is cellulitis onesthetisch en tast ze ons zelfbeeld aan. Wat zijn efficiënte oplossingen voor...

Creatine: de waarheid over het gevaar van deze stof Gepubliceerd op 06/09/2012 - 10h50

In tegenstelling tot Frankrijk is de verkoop van creatine in België toegelaten. Het is een stof die de spiermassa en -tonus, maar ook de sportprestaties verbetert . Deze verschillen in de wetgeving hebben te maken met verschillende opinies, met name over het gevaar van deze stof .

Weg met die dubbele kin: verstevig uw hals! Gepubliceerd op 02/07/2013 - 14h42

De hals is een zeer belangrijk lichaamsdeel, maar wordt nochtans dikwijls verwaarloosd ! Hier een programma om uw hals wat te trainen. Om de twee dagen voor de spiegel, gedurende twee dagen. Daarna volstaat een keer per week.

Schoonheid van het haar: 3 te vermijden fouten Geüpdatet op 07/09/2009 - 00h00

Als u mooi haar wilt hebben, moet u een beetje geluk hebben, maar u moet vooral goed voor uw haar zorgen. Maar het gebeurt nog dikwijls dat mensen tijdens het verzorgen van hun haar dingen doen die in werkelijkheid contraproductief zijn. Hier zijn alvast enkele waardevolle tips...

Hoe krijg ik mijn dubbele kin weg? Geüpdatet op 30/11/2009 - 00h00

Een dubbele kin kan licht of uitgesproken aanwezig zijn en wordt door degene die ze heeft doorgaans min of meer aanvaard. Maar is ze toch weg te krijgen? Welke technieken bestaan er vandaag om een dubbele kin minder zichtbaar te maken of helemaal weg te halen? We hadden hierover een gesprek met dr....

Ik heb breekbaar haar. Wat nu? Gepubliceerd op 17/11/2017 - 12h41

Gezond haar is sterk en soepel. Als u breekbaar haar hebt, is dat een teken dat er iets scheelt. Hier zijn alvast enkele tips om goed zorg te dragen voor uw haar .

Kringen onder de ogen: niet-chirurgische remedies Gepubliceerd op 22/11/2016 - 15h43

Lichte kringen kunnen gecamoufleerd worden met make-up of door het aanbrengen van drainerende crèmes voor de contour van de ogen , het zijn remedies die relatief omslachtig zijn voor een weinig duurzaam resultaat. De esthetische geneeskunde biedt vandaag oplossingen die geen chirurgie en geen algeme...

10 voedingstips om uw huid goed te voeden Gepubliceerd op 24/11/2015 - 12h16

Een mooie huid moet ook van binnenuit gevoed worden. Aan welke voedingsmiddelen moet u de voorkeur geven om een mooie huid te krijgen en om ze lang te behouden? De volgende 10 tips kunt u op elke leeftijd in de praktijk omzetten.

Een droomboezem in 3 oefeningen Geüpdatet op 04/01/2010 - 00h00

U wil een droomboezem... maar denkt u daarvoor een voorgevormde beha nodig te hebben? Eigenlijk zijn in dit geval een paar gewichten even nuttig. Hier zijn drie oefeningen om uw borsten te verstevigen en om ze een mooie vorm te bezorgen.

Train u een platte buik Gepubliceerd op 11/11/2013 - 23h03

Deze oefeningen zijn eerder moeilijk: zij kunnen uw buikspieren aanvankelijk wat gevoelig maken, maar geef zeker niet op ! U zal zeker resultaat zien als u deze oefeningen op regelmatige tijdstippen uitoefent : 2 tot 3 keer per week, minimum.

En 1, 2, 3 : weg met de vetkussentjes op de dijen ! Gepubliceerd op 23/02/2016 - 16h02

Vergeet liposuctie! Deze oefeningen helpen u, wanneer u ze op geregelde tijdstippen doet, de strijd aan te gaan met de fameuze vetkussentjes op de dijen . U moet ze minimum 3 maal per week doen gedurende 2 maanden om de snelste en meest zichtbare resultaten te hebben ! Daarna 2 maal per week om te o...

Mijn haar valt uit! Wat nu? Gepubliceerd op 12/05/2014 - 14h26

Er zijn heel veel factoren die haaruitval kunnen veroorzaken. Als u het gevoel hebt dat u constant haar in de douche vindt of op het tapijt, of u vindt dat uw paardenstaart wel heel dun wordt. Ga dan na of het met een van de onderstaande factoren te maken heeft.

Wacht niet op ouderdomsrimpels, grijp in! Gepubliceerd op 12/03/2013 - 14h50

Net zoals het hele organisme, wordt ook de huid ouder. En ook bij de huid moet er een onderscheid gemaakt worden tussen zogenaamde normale veroudering en vroegtijdige, pathologische veroudering . Het gezegde dat "voorkomen beter is dan genezen", is ook hier van toepassing.

Opgelet voor winterkloven aan tenen, vingers en oren! Gepubliceerd op 20/01/2016 - 10h06

Als het koud is, verspreiden virussen zich vaak makkelijk en vieren verkoudheid, griep of andere luchtweginfecties hoogtij. Maar koude kan ook onderkoeling en winterkloven veroorzaken. En vooral die laatste zijn heel pijnlijk.

Ik verstevig mijn billen en mijn benen, waar ik me ook bevind! Gepubliceerd op 19/07/2016 - 15h28

Eigenlijk bieden heel wat situaties uit het dagelijkse leven u de gelegenheid om aan uw spieren te werken en om uw billen en benen te verstevigen . Het voordeel is dat u op deze wijze snel veel oefeningen kunt doen zonder extra tijd te moeten investeren. Dit is een ideale oplossing voor gehaaste vro...

Dof haar? Geef het zijn glans terug! Gepubliceerd op 17/11/2017 - 12h42

Waarom wordt haar dof? Haarkleuringen, te veel zon, te vaak drogen met de haardroger of gewoonweg voedingstekorten... kunnen het haar dof maken. Volg onze tips en raadgevingen om uw haar zijn glans terug te geven.

PUB